00 

1984

1988

1993

1999

2014 

2004

2009

2014

xxxx8 September 2014 (bron: De Gelderse Post)

7 MAAL TAPTOE-ULFT OP KENNEDYPLEIN

Zaterdag 20 september 2014 presenteren de zes Ulftse muziekverenigingen en schutterijen voor de 7 maal  Taptoe-Ulft; plaats van handeling zoals altijd: het Kennedyplein, aanvang 19.30 uur.

Deze muziek- en showavond wordt om de vijf jaar gehouden en trekt altijd veel belangstelling.
Het uitgangspunt is dat de verenigingen op deze wijze de bevolking willen danken voor de steun die altijd ondervonden wordt. Er wordt door de korpsen dan ook altijd veel werk gemaakt van hun showbijdrage of van hun concertbijdrage.

De deelnemende verenigingen zijn "Brassy Sound Band", "Harmonie Ulft", "fanfare Kunst na Arbeid", schuttersgilde "Sint Hubertus", schuttersgilde "Sint Joris" en schutterij "De Eendracht". Er is gezamenlijk een aparte stichting opgericht voor dit evenement.

Ook dit jaar zal de toegang weer gratis zijn. Dankzij subsidies maar vooral dankzij de vele sponsors hoeft er geen entree geheven te worden. Wel is er de mogelijkheid om een vrije bijdrage te doen.

Het Kennedyplein zal, omzoomd door tribunes en met sfeervolle verlichting, een vertrouwd decor vormen voor het avondvullende non-stopprogramma. Er is een gezamenlijke openings- en sluitingsceremonie en met een bijzondere ’pauze-act’ belooft het een heel afwisselende avond te worden.