1 2 3 4 5
taptoe.png

Harmonie Ulft

Harmonie Ulft is een moderne en gezellige muziekvereniging die midden in de samenleving staat. Opgericht in 1901 als Harmonie Sint Caecilia was ze destijds de enige muziekvereniging die Ulft kende en is nog steeds de oudste vereniging van het dorp.

Harmonie Ulft heeft een sociale functie binnen de samenleving van Ulft met een verbindende rol in alle culturele lagen van het dorp, waarbij het samen muziek maken de belangrijkste rol heeft. Onze muzikaliteit verbindt en zorgt voor saamhorigheid. Muziek maken bij Harmonie Ulft is voor alle leeftijden en achtergronden. Vanuit een creatieve invalshoek geeft Harmonie Ulft onderscheidende concerten waarbij een divers publiek in Ulft en omstreken bereikt wordt.

Harmonie Ulft streeft naar het geven van 2 tot 3 concerten per jaar, maar is natuurlijk veel vaker te bewonderen. Zo maken we standaard deel uit van de carnavalsoptocht van Iseldonk en fleuren we Ulft op tijdens de intocht van de Avondvierdaagse en de kermisrondgang. Ook wordt er periodiek deelgenomen aan de Sinterklaasoptocht, de 4 mei herdenking en andere plaatselijke activiteiten. Daarnaast geeft de vereniging concerten op uitnodiging met de diverse orkesten of ensembles.

Harmonie Ulft heeft drie orkest-onderdelen; het A-orkest voor gevorderden, het B-orkest voor gevorderde beginners en het C-orkest voor beginners. Harmonie Ulft repeteert elke dinsdagavond in de theaterzaal van de Dru Cultuurfabriek. Komen kijken kan altijd, iedereen is van harte welkom.

Taptoe Ulft | taptoe.ulft@gmail.com | All rights reserved